2018-Bytte/Salgs weekend
2018-Kunstnergruppen GEMT
2018-1. marts
Bytte/salgs weekend

Sidste år var der stor interesse for Haderslev Kunstforenings arrangement. De forskellige stande havde stort set alle et pænt salg og der var mange besøgende hele dagen.

Vi opfordrer derfor foreningens medlemmer til at medvirke i arrangementet for 2018.

De fleste mennesker har ting, de måske har lyst til at få skiftet ud eller ikke har plads til længere: Det kan - af anerkendte kunstnere være - malerier, grafiske værker, skulpturer, kunsthåndværk, keramik eller kunstbøger. Disse ting har man mulighed for at forsøge at få solgt eller byttet til andre ting.

Hvis nogen ønsker at opstille en bod kan man rette henvendelse til:
Kirsten Petersen, tlf. 7452 0981 eller mail: kip@abpd.dk senest den, 10. Januar 2018.

Det er gratis at udstille og medlemmer af Kunstforeningens køb/salg/bytte udvalg* er behjælpelig med ophængning, opstilling m.m. Der kan ophænges fra kl. 10.00. Vi skal dog gøre opmærksom på, at udstillingen er på eget ansvar og ikke omfattet af HKF,s forsikring. Ligeledes skal man selv bemande sin bod i åbningstiden.

Der vil blive udsendt pressemeddelelse primo januar 2018 om arrangementet.

*Tove Sørensen, Anne-Marie Roesgaard, Kirsten Petersen

14. januar 2018